sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Syysloma part 2 :)

Noni maltoin oottaa tänne asti. :)) Ohhoh teenpäs taas sellasen listan ku tuossa edellisessä postaukses oli. :)

Perjantai:

Aamulla heräsin tyytyväisenä tein aamutoimet ja aattelin et meen syömää aamupalaa iloisena ja sit se tapahtu... näin ulos ja siel oli tota valkosta paskaa jota ei aksa kattella ku korkeintaa sen pari viikkoo. Eli en oo mikää hirvee lumen ystävä, mut sit sain aamupalaa ja tulin koneelle ja alko näyttää pikkuhiljaa valosammalta. Vähä 11 jälkee lähin sit Rajamäkeen ja talleille. Vaihoin toiset vaatteet päälle ja rupesin siivoo tallii sen osalta mikä mun homma oli. No sain homman puoleen välii ja Vepa, Katja ja Pippe jo tuliki ja ruveettii ratsastaa....rullailtiin siinä sitte että mitä tekis, koska kenttä oli jääs ja siin ei ois saanu mennä muuta ku käyntii nii lähettii maastoo Pipen ohjastuksel....(Pippe on siis mein opettaja...........) Lähettiin matkaan Vepa ja Noora hevosten seläs ja minä ja Katja taluttaen... koska olemme hienoja miehiä. :D Harjuilla meki noustii Katjan kanssa selkään kilsan tautuksen jälkee ja siitä se hupi sitte lähti ku miun hevonen ei keskittyny mihinkää muuhu ku maisemii ja niihinki vaa hetkellisesti...... ja ei ollu hirveen mukavaa se. Takasi päästii kumminki kaikki ilma mitää ylimääräsii kuolemii ja hengissä ollaaan vieläki.... Mutta täs on mein retkikunnasta kuva (pöllitty Ellulta anteeksi tämä....)

Illalla saatii tacosalaattii mikä on ehkä parasta ikinä. :DD

Lauantai:

Aamulla heräsin taas tyytyväisenä ja ehkä jopa tost lumiepisodist toipuneena olin datausnurkassani ekan tunnin sit reipastuin ja imuroin talon ja pesin pyykit. Sen jälkee laitoin itteni kuntoo ja lähin odottelemaan dösää jotta pääsisin Järvenpäähän Sirjalle yöks. :)) Ku olin päässy Jäkee nii paahdettii Sirjan kaa kauppa jotta saatas ruokaa. :) Tehtiin parhait wrappei ikinä. Ku oltii ne syöty nii lähettii Sirjan ja Artun kaa keskustaa Filmtownii vuokraa Ratking ja ostaa mässyy. :) Päästii takas Sirjalle nii aletti kattoo leffaa ja se oli muute aikas hieno teos. :))


Ja no leffan jälkee tehtii kaikkee epämäärästä esim. juteltiin Pompsun kans jaja pelattii slenderiiii :DDD otettii videoo ku pelatti ja se nyt ois tuos alla. :DD Oikein laadukasta oli meiän pelaaminen... eikä löydetty ees ekaa lappuu nii slendu nappas meiät jo. :DDDD

 

Sunnuntai: 

No tänä aamuna heräsin ja nousin..... ei kylläkää tuossa järjestyksessä. :DD  Syötiin Sirjan kans aamupalaa ja lagatti koneella. Sitte lähin asemalle ja Hyvinkäätä päin. Tänne ku pääsin menin käymää Pompsun luona maksamaan sille keikkalipun An Cafen keikalle 6.11.
Sen jälkee mentii mamman ja papan kans kauppa ja tajusin et huomen on maanantai ja kouluu.... Hirveetä ei jaksa millää, mut pakko yrittää. Nyt tällä hetkellä istun mein uudella sohvalla (selkä punasena koska piikkimatto oli tuossa. :)) jonka mamma ja pappa oli ostanu multa salaa, koska ne ties et huudan niille asiasta.... ja no se tuli torstain kun olin kaupoilla ja toissä ja  näin sen sit niitten töiden jälkeen...... Nyt oon iha fall in lööv tähä ihanuutee ja mul on jo oma uus datausnurkka täs. :D Ainut asia mikä haittaa täs kohas mis istun on se et nään mun rakkaan orkidean joka pudotti viimesetkin kukkansa viime viikolla. :(( mut tuossa pari kuvaa, siellä näkyy miun nurkkaniki:)) ja anteeks tää laatu mutta kun puhelimen kamera ei oo mikää maailma paras....






 ~Jenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti