sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Välillä mietin mikä mun päässä on vialla..... Sitte toteen, että kaikki ja jatkan tekemisiäni.

Noni täällä taas...... Hmmm... Tää viikko on ollu aikamoista tunteitten vuoristorataa, mut oon saanu uusii kokemuksii ja tutustunu jopa uusii ihmisii. Mutta nyt siit tästä vähä tarkemmin.

Maanantaina yksinkertasesti kaikki meni perseelleen. Heti aamusta jouduin kuuntelee yhen ihmisen ääntä, joka sitte pilas koko päivän. Mut en nyt pitkästytä teit sillä vaan jollaki muulla. :D

Tiistaina aamulla klo 7.18 oli tarkotus lähtee Sarin, Emmin ja Mufun kanssa Helsinkiin An cafen keikalle, mutta no se juna meni paskaks ja päästii liikkeelle vast 7.36. Helsinkii ku päästii nii Ami ja Martsu liitty meiän seuraan ja mentii suora mäkkäriin syömään..... me läskit. Siitä käveltiin tikettiin että Mufu ja Ami sai liput hommattu. Sitte 10 aikaa oltiin vihdoin Nosturilla ja siit se sitte lähti.... meinaa 8 tunnin jonotus. Siellä istuskeltiin, juteltiin ja sit kasvatin mun möykkyy (sellane peli missä sä kasvatat "lemmikkii" joka näyttää paska kasalta.) 7 tunnin jonotuksen jälkee pakattii kamat ja Saril oli sellai 300 litrane jätesäkki mihi minä ja Sari tungettii kamamme. Sitä kantelinki sit loppuajan ja narikka miehet katto vähä ku vein sen. Päästiin sellaseen kohtaan mistä minäkin huonoilla silmilläni näin kaikkien kasvot ja PÖKSYT. <3
Siellä ne on.................... <33 Oikein laadukkaassa kuvassa taas.
Keikan jälkee haettii säkkimme ja narikkamiehel meni ainakn 5 minuuttii tajuta että se säkki oli meiän vaikka sille siitä sitte sanottiinki. No saatiin kamamme kumminki pois ja päästii lähtee asemalle ja takas Hyvinkäälle. Hyvinkäällä oltiin jossakin 11-12 välillä ja siitä sitten kotiin ja koneelle ja sitten nukkumaan.

Keskiviikkona oli koulun taksvärkki-päivä onneks. <3 Koska olin ihan kuollut ja just ja just näytin elävältä kahvin ja buranan avulla. <3 Ja sillon oli sellanen olo et kaikki vaa itketti, vaik en ees itke melkeen koskaan. Sitten kävin illalla vähä Betskus jeesustelee ja taas kotiin ja nukkumaan ----->.

Torstaina oli taas kouluu ja taas vitutti ja aivan kaikki........

Perjantainaki oli kouluu mut sillo ei vituttanu (ihme sinänsä) vaa oli yllättävän hyvä päivä. :D Koulun jälkee kävin vähä kaupoilla ja tällässii tuli osteltuu.

Uudet rakkaat <33333

Ja nää..... nää on ehkä täydelliset... eli siis kynttilät <33
 Sitten kävin kirjastos lainaa kirjan äikän tehtävään ja tää kertoo neekeriorjain elämästä niiku alla näkyy. Kirjas on 567 sivuu ja se pitäs olla luettuna ja siit pitäis olla esitelmä tehtynä tän kuun vika päivä........ Saas nähä mitä siitki tulee.
Siinä komea tiiliskivi

Ja siinä ekalta sivulta.
Nii ja ostinhan mä isille lahjoiki..... niist ei kyl oo kuvii mut kerron vähä. Ostin sellasen mittakepin tai sellasen komeen, sitte ostin m&m´s suklaa namei ja sitte sellase kahvikupin mikä on maalattu taulu maalilla ja siihe voi kirjotella ja piirrellä liiduilla. :)) Saan tehä siit aina sellasen ku ittestä tuntuu ja iskä joutuu tyytymää siihen. :)

Lauantain kävin Järvenpääs ku Sirja ja Arttu etti Aimolle isäinpäivä lahjaa nii lähin niitte mukaa. :) Ostin karkkii ja vähä lisää karkkii ja sit Sirja osti subin nii käytettii mun sellane 2 yhden hinnalla kuponki ja sain ilmasta ruokaa. :)) Sitte lähin Hygee päin ja kävelin asemalta kotii ku oli taas ihanan viilee ja pimee sää. <33

Sunnuntain oonki ollu kotona limastelemassa ja tehny mun raamattuu ja nyt se on parin kuvan liimaaist vaille valmis. :))
Siinä on komea raamattuni. <3

 Ja sitte kävin mummilla ja vaarilla Nummenpäässä toivottelemassa isänpäivät.

Siinä on mun viikko koko komeudessaan nyt pääsen suihkuun ja sen jälkeen ruven lukee mun neekri kirjaa. :))))) Täs ois viel tän viikon biisi mikä on iha ku mun elämäst. <33333

             ~Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti