sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tämä on vitun hieno TEKSTI. Ihaile sitä.

Oivoi taas menny yks viikko ja taas ollu sellast ylös- ja alaspäin menemistä, mut mitä elämä onkaa ilma niitä. Mut nyt vähä lisää.


Maanantaina oli ilonen ja sellane mukava päivä. Mitään en siis hirveesti siitä muuta muista ku sen et aivot toimi......kaksimielisesti.  Eli rupesin miettimään jouluPUKKIA ja muuta yhtä järkevää. Illalla olin taas töissä.

Tiistaina olin ratsastamassa Katjan ja Paulan kanssa ja sovittiin että ruvetaan käymään kolmistaan useamminkin.... mutta ratsastin siis tytöllä ja baylla...... se jäiki sit vikaks ratsastamiseks tytöllä.

RIP

Keskiviikkona olin Betskussa jeesustelee... ja siel oli sellai hirvee mamma pitää sitä. Siis se lallatti meille virsii ja sit meditoitii. Eli se luki meille ääneen sitä raamatun kohtaa mitä ikinä luettiinkin. Ja sitte ku se loppu nii lähin äkkii kävelee pois sieltä.

Torstaina olin töissä enkä tainnu oikeestaa tehä mitää järkevää.....ihankun joskus tekisinkään.

 Perjantaina kävin ottamassa industrialin. <333333 Vihdoinkin sain sen IHANAAAAA. Sen jälkeen kävin taas Betskussa katsomaan kavereita. Ja kotiin kun pääsin niin rupesin leipomaan keksejä Sirjalle synttärilahjaks. Sitten 6 aikaan sain puhelun ja Katja kerto et tyttö oli kuollu johonkin kohtaukseen, kun Katja oli ollu ratsastamassa sillä. Ja se oli ainut hevonen mitä suostuin oikeestaan ratsastamaan, eli saa nähä mitä tällekki harrastukselle taas tapahtuu, toivottavasti jatkuu, mut.......
Fiilikseni

Lauantaina aamusta menin Järvenpäähän kattelemaan darrasia ja vein niille lahjat. Eli siis Sirjalla ja Mufulla oli 18-vuotis synttärit. Täs ois lahjat mitä vein.

 Sirjalle: cubuksen lahjakortti 30e Minni Hiiri purkki ja keksei ja pienempi Robin kassi ja suklaa levy.
Mufulle: Joosua (valas), spiderman penaali, lakuja, isompi Robin kassi ja suklaa levy.
Ja molemmille oli aivan helevetin hienot kortit Sirja kortissa luki "JESUS LOVES YOU (risti) SO I DON´T HAVE TO" ja toisel puolel "Just kidding! Jesus doesn´t love you".................. olen niin ihana ystävä. ;DD Ja mufun kortissa luki "Tämä on vitun hieno KORTTI Ihaile sitä!"......... olin niinkin mielikuvituksellinen.
Järvenpäästä tulin Hyvinkäälle niin kävin kaupas ostaa nekstariineja ja menin Betskuu........taas. Mut onneks menin, koska oli iha sika mukavaa. Tehtiin hedelmäsalaattii ja syötii sen kaa jäätelöö ja sitte muovailtiin muovailuvahasta TUOMIOPÄIVÄ joka näytti tältä........................

Siellä on siis.....................ei ees pysty kertoo... miettikää itte mitä ne on ja todennäkösesti se on just sitä mitä mietit......ja siis se miten se liittyy tuomiopäivään on et..... EI MITENKÄÄN. Illalla pääsin kotiin ja pojat oli täällä hoidossa ja tein iltapalaa ja mentiin nukkumaan.

Sunnuntaina olin koko päivän kotona, jos ei lasketa kaupassa käyntiä Jonnen kanssa, mentiin hakemaan kermaa jotta saadaan lettuja. :)) Eli siis kotiin pääsin tein lettuja Jonnen kanssa ja hoidin samalla Lenniä ja sitten syötiin. Sen jälkeen siivosin huoneeni ja laitoin pesukoneen päälle. Sitten Jukka ja Sanna tuli hakemaan pojat kotiin ja toi meille pitsaa. Nyt oon lukenut vähän kokeisiin ja suihkuun pitäs jaksaa raahautuu.......

Mut täs ois tän viikon biisi: I´m not here for your entertaiment.

Nyt tää ryhdistäytyy menee suihkuun ja lukee neekeri kirjansa loppuun.

~Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti