sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Mau

Jaaha taas on yks pitkä viikko takanapäin... Tällä viikolla ei oo tapahtunu paljon mitään mutta siitä vähästäkin nyt ja sitten ajattelin kertoo mun huoneesta joka on saanu uuden lookin.

Mutta nyt....hmmmmmm
Alkuviikosta ei ollu mitää erikoista paitsi kokeita ja juoksuohjelman alotus, mutta torstaina lähin pois koulust, koska pää oli nii kipee ja oksetti.....tulin kotii ja rupesin kattoo leffaa. Illalla menin töihin ja oli mukava huomaa et en ollu ainoo kenel oli huono päivä....ne oli joutunu jäämää ylitöihin, koska siellä oli vesivahinko. Perjantaina ei taas ollu mitää. Lauantaina oli kouluu ja sen jälkeen menin mummille ja vaarille ja Hanna ja Hemppa tuli sinne juoksuttaa koiraansa, eli lähettii tarpoo mettää ja käytii jo kuusivarkaissaki....on sek hyvä alottaa jo ajoissa. ;D Ja no sunnuntaina oon ollu tallilla tytön muistotilaisuudes...vietii kukkii ja kynttilöitä sen haudalle ja sit katottiin  videoita parilt viimevuodelta.
<3
Mutta nyt siis huoneesta....Se siis näyttää tältä.



Siinä näkyy suunnillee huoneen koko ja mis mikäkin on.


Sänkyni <33 ja Tauno.

Tv meikit ja muu epämääräne.

Koulukirjat, toine tv, kaiuttimet <3, hajuvedet, lakka ja muu yhtä hieno.

Todella siisti työpöytäni.

Ja leffat. <33333


Sieltä on lähteny pois yläsänky ja pöytä. Tilaa on nyt vähemmä mut on valosampaa ja muutenki mukavampi ku voi vaa rojahtaa sänkyy. :))

Viel pitäs jaksaa lukee ruotsin ja enkun kokeisii lähtee lenkille ja tehä kirja-arvostelu............mutta täs ois tän viikon tunnelmat: toiset päivät ovat parempia kuin toiset


 ~Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti